Anya vagy pedagógus?

Léleksimogató receptek a karanténban           szív fehér kereszttel

DR. BERNADETT PSZICHOPEDAGÓGIAI RECEPTJEI A „HOME SCHOOL”-BAN

Anya vagy pedagógus?

Ez itt a kérdés. Nos, a válasz egyértelmű és egyszerű: maradj szülő. A mostani szorongató, kibillent világban a gyerekednek arra van szüksége, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott szülőként azt sugalld, hogy alapvetően minden rendben. Mert itt vagyunk egymásnak. Számíthatunk egymásra. Gyermeked a megértést, a szolidaritást igényli, és ő is ugyanazt tudja majd adni a másiknak. Ez a biztos hátország kell ahhoz, hogy gyermeked szorongások nélkül képes legyen koncentrálni, hogy könnyedén, gyorsan tudja elvégezni a feladatait, azért is, mert utána a családi együttlétben örömök várják.

Támasz, segítség, motiválás, az otthon melegének, játékos és hívogató légkörének megteremtése a lényeg. És akkor könnyebb lesz a kötelességteljesítés is. Szeretettel: Bernadett dr.

Kedves Szülőtársam! Segíteni szeretnék neked időről időre egy-egy gondolattal, ötlettel, jótanáccsal, kapaszkodóval. Engem és módszerem megismerheted a www.kapcsolatszerviz.hu oldalon. A készülő, szülőknek szóló könyvemben, a Szülők Nagykönyvében ezekről és egyéb nevelési kérdésekről majd még bővebben olvashatnak…
Kövessenek a https://www.facebook.com/jatekterapia/ oldalon, hogy értesüljenek a megjelenésről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .