Lemondási feltételek

 

Késés:

Kérjük, a foglalkozásra pontosan (a foglalkozás kezdete előtt pár perccel) érkezzenek, mert a késés pótlására nincs lehetőségünk, a foglalkozások a megadott időpontban pontosan elkezdődnek. Kérjük, időben telefonáljon vagy küldjön üzenetet, amennyiben úgy látja, késésben van, vagy el fog késni.

Késés esetén csak a foglalkozásból megmaradt időt áll módunkban a gyermekkel tölteni.

 

Időpont lemondása

A foglalt időpont előtt több, mint 48 órával (hétfői időpont esetén: csütörtök este 20 óráig) az időpont díjmentesen lemondható. A foglalkozásokat írásban vagy telefonon lehet lemondani, SMS-ben vagy messengeren a következő telefonszámon: 30/9327050 vagy az [email protected] email címen. A gyermek neve szerepeljen az üzenetben. Lemondás csak alapos indokkal történjen.

Ha nem történik meg idejében a lemondás váratlan esemény, közlekedési nehézség, elutazás, elfelejtés, betegség stb. miatt, abban az esetben a teljes óradíjat ki kell fizetni a következő alkalommal. Úgy tekintendő, mintha a gyermek részt vett volna a foglalkozáson, így pótlásra nem lesz lehetősége. Az időpont lemondás feltételei az eseti fizetésre vonatkoznak. Havidíjas kedvezményes befizetés esetén adott hónapban a szülő lefoglalja a megbeszélt időpontokat, ha mégsem tud megjelenni adott órán, akkor igyekszem másik időpontot adni, vagy időpontot cserélni, ha tudok, de ez nem garantált. Adott hónapon belül ajánlom fel a pótlás lehetőségét, másik hónapra átvinni nem lehetséges. 

 

Dr. Eigner Bernadett PhDpszichopedagógus, gyermekterapeuta,
integratív játékterapeuta
www.kapcsolatszerviz.hu