Szakmai képzéseinkről, aktuális és bővebb információkat a https://eignerbernadett.hu/ oldalon olvashatnak


 

 

Szakmai előadások 

Szívesen vállalok szakmai közönségnek vagy szülőknek szóló előadásokat, a megbeszélt helyen és időpontban, kölcsönösen egyeztetett díjazás ellenében. Szakmai napok, konferenciák, egyéb rendezvények, tematikus alkalmak. Fő témák: nevelés, fejlődés, érzelmi-és viselkedészavarok, teljesítményzavarok, korai anya-gyermek kapcsolat, játékdiagnosztika és terápia, korai fejlesztés, és kérésre más is.

Eseményidőpontok


Szakmai eset-konzultáció  

Szívesen vállalom intézmények szakmai teamjével, kollégáival egy-egy konkrét gyermek esetének átbeszélését, megvitatását, eset-konzultációs keretben, előre egyeztetett helyszínen, időpontban és időtartamban.

 

 

 


Továbbképzések

A tanfolyamok nem akkreditáltak, de a képzésről igazolást adunk ki, mely szerint a tanfolyam beszámítható a pedagógusok hétévente kötelező továbbképzései körébe. Kérjük, figyeljék a híreket, hogy mikor indítjuk a tanfolyamokat.
Kérésre Budapesten más helyszínen, illetve vidéken is tartunk tanfolyamokat, szakmai teameknek, munkaközösségeknek, intézményeknek, szervezeteknek, egyedi díjazás ellenében. Kérjük, lenti képzési kínálatunkból válasszanak! Keressenek helyszín, időpont és téma megbeszélése céljából emailben vagy telefonon!
Lehetőség van arra is, hogy igény szerint más témát kérjenek, kérem, egyeztessünk.

Új tematikával és időrenddel indulnak játékterápiás képzések https://eignerbernadett.hu/aktualis-kepzesek-jelentkezes/

 


Ide kattintva el tudja olvasni a szakmai képzésben résztvevő tapasztalatait.