KAPCSOLATSZERVIZ HÁZIREND

 

Célunk, hogy a KapcsolatSzervizben vizsgálaton, terápián, konzultáción részt vevő gyermekek és szülők nyugodt, biztonságos körülmények között, életkori sajátosságaiknak megfelelően vehessenek részt a foglalkozásokon. Kapcsolatszerviz 0-10 éves kor között vállalja a nevelési, fejlődési, érzelmi-és viselkedési problémákat mutató gyermekekkel való foglalkozást, szüleik számára konzultációt. A foglalkozásokhoz biztosítja a megfelelő személyi és tárgyi feltételeket, a terápiás helyiséget, szakszerű eszközökkel felszerelten, valamint a szükséges szakmai képzettséget, hozzáértést.

 

Adatkezelés

KapcsolatSzerviz a megismert adatokat, információkat bizalmasan kezeli, biztonságosan tárolja. Adatkezelési tájékoztatóban ismerteti a szülőkkel jogaikat.

 

Fotók, videók készítése

A megfigyelésnél, vizsgálatok felvételénél, terápiás munka közben Kapcsolatszerviz videó technikát használ, melyet azután a későbbi értékelésre, elemzésre használ, indokolt esetben a szülőkkel közös munkában is alkalmaz. KAPSZ a videókat is az adatkezelési szabályok betartásával kezeli, tárolja, oktatási és kutatási célokra felhasználhatja.

A KapcsolatSzervizben való megjelenéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy az itt készült fotókat és videókat kizárólag a KapcsolatSzerviz dokumentációs és – Önnel egyeztetve – promóciós céllal felhasználhatja.

 

Órák, óra kezdete és vége

A vizsgálati órák 60 percesek.

A játékterápiás órák 45 percesek. 

A kombinált integratív játékterápia (az óra egy részében a szülő is jelen van) összesen 60 perces.

A szülői konzultációs órák 45 percesek. Ajánlott a 2×45 perces alkalom.

A foglalkozások időpontját és időtartamát, a rendszeres alkalmakat megbeszéltük. Kérjük, a foglalkozásra pontosan (a foglalkozás kezdete előtt pár perccel) érkezzenek, mert a késés pótlására nincs lehetőségünk, a foglalkozások a megadott időpontban pontosan elkezdődnek. Késés esetén csak a vizsgálatból megmaradt időt áll módunkban a gyermekkel tölteni. Míg gyermekük terápiás foglalkozása tart, kimehetnek a közeli bevásárlóközpontba, intézhetik dolgaikat,  de várakozhatnak az előtérben is. Kérjük, hangos telefonálással ne zavarják  a  terápiát.  

 

Belépés:

A szobába lépés előtt kérjük, utcai cipőjüket vegyék le, vagy hozzanak váltócipőt, mivel a gyermekekkel sokszor a padlón, szőnyegen játszunk, és pici gyermekek is jönnek. Felnőttek lábzsákot húzhatnak a cipőre, melyet biztosítunk. Gyermekeknek kérjük, váltócipőt vagy zoknit hozzanak magukkal.

 

Egészség:

Kérjük, csak egészséges állapotban hozzák gyermeküket a foglalkozásokra. Amennyiben felmerül fertőző betegség gyanúja, illetve nem megfelelő egészségi állapot („még köhög”, „csak kicsit folyik az orra”), akkor inkább vigyék el gyermeküket orvoshoz, vagy pihentessék őket otthon a saját és a többi gyermek érdekében. Beteg, lázas, hasmenéses, hányós, illetve még lábadozó gyermek a többi gyermek egészségének megőrzése érdekében a foglalkozásokon nem vehet részt.

Tilos a dohányzás!

Amennyiben a szülő is jelen van, az esetleges balesetekért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

 

Étkezés:

A gyerekek a foglalkozásra ne éhesen érkezzenek. Kérjük, hogy a játszószobában morzsáló, ragacsos élelmiszert ne fogyasszanak. A játszószobába ételt bevinni nem szabad.

 

Öltözet:

A még csak fekvő babáknak kérjük, hozzanak pelenkát vagy plédet, amit a baba alá teríthetünk. A foglalkozásokon kényelmes ruhában és zokniban, vagy váltócipőben vegyenek részt a gyerekek.

 

Lemondási feltételek:

A foglalkozásokat írásban vagy telefonon lehet lemondani, SMS-ben vagy messengeren a következő telefonszámon: 30/9327050 vagy az [email protected] email címen. A gyermek neve szerepeljen az üzenetben. Lemondás csak alapos indokkal történjen. Aznapi illetve 48 órán belüli lemondás esetén a teljes óradíjat ki kell fizetni a következő alkalommal. Két, vagy több nappal előbb történt lemondás esetén nem kell fizetni. Ha nem történik idejében meg a lemondás, abban az esetben úgy tekintendő, mintha a gyermek részt vett volna a foglalkozáson, így pótlásra nem lesz lehetősége. Az időpont lemondás feltételei az eseti fizetésre vonatkoznak.

Fizetés: A díjfizetés a vizsgálat/terápia/konzultáció után, alkalmanként készpénzben, vagy havidíj befizetésével történik. A foglalkozások aktuális díjáról a www.kapcsolatszerviz.hu honlapon találnak tájékoztatást. Díjfizetés az óradíjak vagy a vizsgálati csomagár alapján lehetséges, illetve a terápiás szakaszban egyösszegű havi befizetéssel. A havidíj kedvezményesebb ár, mint ha óránként fizetne. Befizetése minden hónap 10-éig. Hiányzás esetén óradíj nem téríthető vissza, de igyekszem másik alkalmat biztosítani, ha megoldható, és van szabad időpont.

 A szolgáltató maximum évi két alkalommal él az árváltozás jogával, erről előzetesen tájékoztat.

Gyermekük  folyamatos  fejlődése  érdekében, kérjük,  törekedjenek  a foglalkozásokon  való  rendszeres  részvételre, aktív együttműködésre.  A terápia egy folyamat, ezért fontos, hogy ez ne szakadjon meg. Amennyiben bármely ok miatt a szülő szeretné befejezni a terápiát, azt egy hónappal előre jelzi, hogy legyen még alkalom konzultációra, illetve záró terápiás foglalkozásokra a gyermekkel. Mi  csak  akkor  tudunk  a munkánk hatékonyságáért felelősséget vállalni, ha a gyermek és a szülő rendszeresen részt vesz a foglalkozásokon, és a terapeuta által jelzett „házi feladatokat” otthon is gyakorolják!

KapcsolatSzerviz a nyári, illetve egyéb szünetek időpontját egyezteti a szülőkkel.

 

A KapcsolatSzervizben történő változásokról, eseményekről a www.kapcsolatszerviz.hu honlapon, e-levélben, Facebookon keresztül adunk tájékoztatást.

 

A foglalkozásokon való részvétellel a szülő a fent leírtakat elfogadja.
Kérdéseikkel  kérjük,  forduljanak  a  KapcsolatSzerviz vezetőjéhez, Dr. Eigner Bernadetthez.

Együttműködésüket köszönjük, reméljük, elégedettek szolgáltatásainkkal!